Belső falfelületek javítása/festése

A belső festés során a falak, mennyezetek, ajtók, ablakok és egyéb felületek felújítása és esztétikai javítása történik. A belső festés során célunk lehet a szoba átalakítása, a hangulat vagy a stílus megváltoztatása, valamint a falak védése a kopástól és a szennyeződésektől.

black floor lamp at the corner
black floor lamp at the corner
Külső homlokzat javítása/festése

A külső festés során az épület homlokzata, tetőzete, kültéri fából vagy fémből készült felületei kerülnek átfestésre. A külső festés nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem védi az épületet az időjárás viszontagságaitól és hosszú élettartamot biztosít.

brown and black office table and four black cantilever chairs
brown and black office table and four black cantilever chairs
Irodák, kereskedelmi egységek festése

Az irodák és kereskedelmi egységek festése rendkívül fontos szerepet játszik az üzleti életben. A megfelelő színek és textúrák kiválasztása segíthet abban, hogy az üzleti környezet pozitív benyomást keltsen a vevőkben és a dolgozókban egyaránt. Fontos a megfelelő színválasztás, az üzleti profilhoz illeszkedő stílus, megfelelő textúrák alkalmazása.

Szolgáltatásaink

blue wooden window on wall
blue wooden window on wall
Mázolás - Fa/fémszerkezetek kezelése

Az ajtók, ablakok és egyéb fa és fémszerkezetek mázolása nem csak esztétikai érték, hanem funkcionalitás szempontjából is fontos. A mázolás segít megvédeni a fát/fémet a nedvességtől és korróziótól, valamint egészségügyi szempontból segít minimalizálni a bacik és gombák növekedését.

a close-up of a book
a close-up of a book
Tapétázás

Napjaink egyik legnépszerűbb módja a falak dekorálásának. A tapétázás lehetővé teszi, hogy változatos mintákat, színeket és textúrákat használjunk. A megfelelően kiválasztott tapéta segít abban, hogy az adott helyiség hangulatosabb, barátságosabb és vonzóbb legyen.

Fröcskölt (gotelé) falak megszüntetése

A gotelé egy olyan felületkezelési technika, amelyet a falak texturális díszítésére használnak. Bár a gotelé népszerű volt a múltban, manapság egyre több ember dönt úgy, hogy eltávolítja a gotelét a falakról. Az eltávolított gotelé után a falak simábbak és modernabbak lesznek. Ez különösen akkor előnyös, ha a falak régi, elavult megjelenésűek voltak, vagy ha a gotelé textúrája már rég nem illeszkedik a helyiség stílusához.

four orange, green, blue, and red paint rollers
four orange, green, blue, and red paint rollers
Megfelelő szín kiválasztása

A megfelelő szín kiválasztása nagyon fontos a festési projektek során, mivel a falak színe nagy hatással lehet a helyiség hangulatára és általános kialakítására. A kiválasztásnál figyelembe kell venni a helyiség funkcióját méretét és formáját, valamint fontos a a bútorokkal történő összhang is.