Munkafolyamataink lépésről lépésre...

KAPCSOLATFELVÉTEL

Megkeresésétől számított 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy az Ön időbeosztásának megfelelő időpontban, kötelezettségmentes, személyes konzultációt szervezzünk.

KONZULTÁCIÓ

Személyes találkozásunk alatt felmérjük az ingatlan állapotát, átbeszéljük pontosan mit szeretne a megrendelő és azt hogyan tudjuk kivitelezni.

ÁRAJÁNLAT

A konzultációt követően azonnali, professzionális és részletes árajánlatot adunk a javasolt festési projektről – nincs meglepetés, hogy az ár mit tartalmaz és mit nem.

MUNKÁLATOK KEZDETE

Megbeszélt időben történő munkakezdés. Minden munkánk első lépése a lámpatestek, konnektorok és kapcsolók eltávolítása a falakról, padlók és bútorok takarása, ezzel biztosítva a tiszta és alapos munkavégzés lehetőségét.

MUNKÁLATOK

A munka típusától függően eltávolítjuk a csúnya foltokat, lecsiszoljuk a hámló festéket, kijavítjuk a kisebb repedéseket és lezárjuk a felületeket a nedvesség elkerülése érdekében, majd felvisszük az alapozót és jöhet a festés/tapétázás... A kivitelezés alatt folyamatos kapcsolattartás a megrendelővel.

MUNKÁLATOK BEFEJEZÉSE

A lámpatestek, konnektorok és kapcsolók visszahelyezését követően a munkálatok utolsó lépése a takarítás. Minden általunk keletkezett hulladékot elszállítunk. Tisztaságot hagyunk magunk után. Természetesen mindaddig nem végeztünk, amíg Ön egy alapos áttekintést követően jóvá nem hagyja munkánkat.

AJÁNLÁS

Bízunk az ajánlásokban, és keményen dolgozunk, hogy megszerezzük az Önét is!